FRITUUR PATAT OLé

FRITUUR PATAT OLé Frituur Patat Olé

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 236 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Patat Olé. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 21:24 Wat zijn wij blij dat jullie terug open zijn het was weer super lekker!!
18 mei 2022 om 22:48 Lekker en snel
16 jan 2022 om 19:38 Bezorging was niet compleet Frituur niet bereikbaar
16 jan 2022 om 19:22 Foute bestelling en koud
14 jan 2022 om 23:13 Alles was heel koud, heeft lang geduurd voor ze er waren. Er werd niet eens aan de deur aangebeld, later kreeg ik een berichtje met dat het voor de deur stond in de kou!
9 jan 2022 om 21:32 Bestelling was meer als anderhalf uur onderweg. Cheesy Fries bevatten geen kaas, alles was zo goed als koud en er ontbrak ook een deel van de bestelling. Restaurant pakt ook niet op als je belt..
9 jan 2022 om 2:07 ik heb om 15 uur besteld en er stond eerst dat ik om 16h15 mijn bestelling ging krijgen en opeens veranderde het naar 16h55. Het duurde dus bijna 2 uur voordat ik de bestelling ontvangen heb.
27 dec 2021 om 19:21 Het was een verwarrende communicatie; ik bestelde mijn portie en 15 min. Nadien stond er opeens ‘gesloten voor bezorging’.Gelukkig wel ontvangen. Vlees was ok maar frietjes waren niet ons ding. Wel vriendelijke bezorging en excuses voor misverstand
27 dec 2021 om 19:14 Bestelling nooit aangekregen. Gevraagde uur was 16:45. Omstreeks 19:00 nog steeds geen bestelling, niets gehoord van het frituur en wanneer ik zelf probeer te telefoneren springt deze steeds direct naar voicemail. Nooit meer!
26 dec 2021 om 20:43 Niet doorgebakken frieten en snacks
22 dec 2021 om 2:41 Nooit meer. Ik bestelde iets en kreeg telefoon dat ze deze snack niet meer hadden. Ik bestel een bicky (een verlabberd broodje met amper saus), mijn stoofvleessaus was er niet bij, satekruiden er niet op. Tiramisu was geen,maar oreo mousse. NEVERAGAI
21 dec 2021 om 21:03 Slecht. Veel te laat geleverd. Was niet eetbaar. Alles koud. Nooit meer